henninglogo2.png

Badeværelse

hero-bad_2Nyt badeværelse? Sæt det gamle i stand eller byg helt nyt!

Vi er specialister i badeværelser – vi kan både renovere det gamle og få det bedste ud af det, eller vi kan hjælpe dig til et helt nyt badeværelse. Vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse.

 

Rådgivning om badeværelser

Badeværelset er et af de mest personlige rum, og vi står gerne til rådighed med inspiration og hjælp til valg af fliser. Vi kan også rådgive dig om, hvordan du får et funktionelt badeværelse.

 

Omfugninger, flisearbejde, klinkearbejde

Henning Holmes Eftf. har mange års erfaring med alle de mureropgaver, der hører til et istandsat badeværelse. Vi kan omfuge dine eksisterende fliser, eller vi kan opsætte helt nye fliser eller klinker.

 

Vi har erfaring fra et utal af renoveringer og ombygninger af badeværelser. Det giver dig tryghed for at vi mestrer den korrekte udførelse af selv svære detaljer i byggearbejdet.

 

Specialister i badeværelser

Vi har specialiseret os i renovering og ombygning af badeværelser. Udover at levere et solidt håndværksmæssigt resultat, rådgiver vi dig også gerne om materialer og indretning. Og vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på renovering af dit badeværelse.

Kontakt os på 21 83 12 67.