henninglogo2.png

Profil

Murerfirmaet Henning Holme har eksisteret siden 1960 og blev grundlagt af Henning Holme. Igennem årene har vi været med på mange spændende projekter – nybyggeri, vedligeholdelser, renoveringer, reparationer, byfornyelser og meget mere.


Henning Holme & Søn

I 1970 kom Poul Erik Holme i lære hos sin far, Henning. Poul Erik blev involveret i de fleste projekter i firmaet og efter en årrække trådte Poul Erik også ind i firmaet, som kom til at hedde Henning Holme & Søn.


Efter en tid kom en periode med stilstand i byggeriet, som medførte en ændring af firmaet, som igen kom til at hedde Henning Holme.


Henning Holmes Eftf.

I 2007 stoppede Henning Holme efter 47 år som selvstændig forretningsdrivende. Tiden var inde til et endeligt generationsskifte og siden er murerfirmaet blevet kørt videre af Poul Erik Holme under navnet Henning Holmes Eftf.


Henning Holmes Eftf. er den dag i dag et lille murerfirma med stor erfaring. Vi udfører alle former for murerarbejde – både renoveringer og nybyggerier, større og mindre projekter.Vi leverer godt håndværk, og vi rydder også altid grundigt op efter os. 

Kontakt os på 21 83 12 67 for et uforpligtende tilbud.